joi, 17 februarie 2011

ICWC Busteni 4-6.02.2011

ICWC Busteni 4-6.02.2011

Anul acesta am ajutat echipa de organizare a etapei Cupei Mondiale de Escalada pe Gheata de la Busteni in calitate de membru al Clubului Alpin Roman - Sectia CAR Cluj Universitar. A fost o ocazie de a vedea ceea ce inseamna sport si competitie in alpinism. Sportivii sunt cel mai bun exemplu de sanatate, organizare, vointa, incredere in sine, forta si dorinta de tot mia sus sau mai repede (Citius, altius, fortius)!
Eu am fost doar un umil organizator in cadrul departamentului de izolare (zona unde stau sportivii pana sa intre in competite). Am fost multi voluntari in tot ceea ce inseamna o competitie la nivel mondial (sa nu uitam ca este a sasea editie) si in mare parte concurentii din toata lumea (de la Korea la Rusia, Germania, Italia, Azerbaidjan si alte tari) au fost multumiti de calitatea organizarii. Locatia structurii artificiale este la baza partiei Kalinderu din Busteni cu privire spre (poate) cel mai frumos perete alpin din Romania: peretele vaii Albe cu cele mai grele trasee de la noi! Vremea a fost putin cam calda fata de anii trecuti (putin peste zero grade) si din acest motiv duminica au fost cateva avalanse in Blidul Uriasilor. Un rezultat de apreciere de 4.0 din 5.0 din partea sportivilor arata ca, cel putin in acest domeniu, suntem la nivelul celorlalte tari organizatoare.
Sportivii nostri (3 la numar) s-au ridicat mult peste ceea ce ne asteptam de la ei. Cristina Pogacean a obtinut un meritat loc 6 la competitia de viteza si o felicit inca o data pentru tot efortul si sacrificiul depus. La anu' vei fi si mai sus Cristina!

Mai multe detalii si rezultatele competitiei pot fi gasite la http://www.iwcbusteni.ro/ .

Pana la editia urmatoare sa evoluam cat mai bine si sa aratam lumii ca suntem cineva pe acest glob!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu